BASAGLAR KWIKPEN 100 U/ml SC kullanım için enj. çözelti içeren hazır kalem (6 kalem) Nedir

Lilly Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Basaglar Kwikpen nedir, Basaglar Kwikpen ne için kullanılır, Basaglar Kwikpen ne ilacı, Basaglar Kwikpen neye yarar, Basaglar Kwikpen ne işe yarar, Basaglar Kwikpen neye iyi gelir, Basaglar Kwikpen kullananlar, Basaglar Kwikpen kullanımı, Basaglar Kwikpen uygulama, Basaglar Kwikpen etkileri, Basaglar Kwikpen faydaları bilgilerini içerir.

2.BASAGLAR KWIKPEN nedir ve ne için kullanılır?

BASAGLAR KwikPen, insülin glaıjin içeren, berrak ve renksiz bir enjeksiyonluk çözeltidir. İnsülin glaıjin insan insülinine çok benzeyen, değiştirilmiş insülindir. Rekombinant DNAteknolojisi ile üretilmiş bir biyobenzerdir. İnsülin glarjinin uzun ve sabit olarak kan şekerinidüşürme etkisi bulunmaktadır. 1,2,5,6 veya 10 kalemlik ambalajdadır.

BASAGLAR KwikPen şeker hastalığı (diabetes mellitus) olan yetişkinler, ergenler ve 2 yaş ve üzerindeki çocuklarda yüksek kan şekerini düşürmek için kullanılır.

Şeker hastalığı (diabetes mellitus) vücudunuzun kan şekerini kontrol etmek için yeterli insülini üretemediği bir hastalıktır. İnsülin glaıjin kan şekerini uzun süreli ve sabit şekilde düşürmeetkisine sahiptir.