HARDCIS 5 mg 14 film kaplı tablet Nedir

Deva Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Hardcis nedir, Hardcis ne için kullanılır, Hardcis ne ilacı, Hardcis neye yarar, Hardcis ne işe yarar, Hardcis neye iyi gelir, Hardcis kullananlar, Hardcis kullanımı, Hardcis uygulama, Hardcis etkileri, Hardcis faydaları bilgilerini içerir.

2.HARDCIS nedir ve ne için kullanılır?

HARDCİS 5 mg, sarı renkli, badem şeklinde film tablettir. 14 veya 28 tabletlik blister ambalajlarda kullanıma sunulmuştur.

HARDCİS, fosfodiesteraz tip 5 inhibitörleri olarak adlandırılan ilaç grubuna dahildir.

HARDCİS 5 mg yetişkin erkeklerde aşağıdaki hastalıkların tedavisinde kullanılır:

Erektil disfonksiyon, cinsel aktivite için gerekli penis sertleşmesinin sağlanamaması veya sertliğin korunamaması durumudur. HARDCİS ’in cinsel aktivite için uygun penissertleşmesinin sağlanması yeteneğini önemli ölçüde geliştirdiği gösterilmiştir. Cinsel uyarıyıtakiben HARDCİS, penis içerisindeki kan damarlarının gevşemesine yardımcı olarak kanınpenis içerisine akışını sağlar. Bunun sonucunda peniste sertleşme gerçekleşir. Eğer sertleşmesorununuz yoksa HARDCİS yardımcı olmayacaktır.

Cinsel uyarının olmadığı durumlarda HARDCİS’in tek başına işe yaramayacağı önemle not edilmelidir. Bu nedenle sizin ve partnerinizin, sertleşme sorunu tedavisi için ilaç almıyormuşgibi, ön cinsel aktivitede bulunması gerekmektedir.