BETAFERON 0.3 mg 15 flakon Endikasyonları

Bayer Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Betaferon endikasyonları, Betaferon tedavisi, Betaferon ne işe yarar, Betaferon neye yarar, Betaferon ne için kullanılır, Betaferon nedir, Betaferon faydaları, Betaferon ne ilacı, Betaferon ne zaman kullanılır, Betaferon kullananlar bilgilerini içerir.

Endikasyonlar

BETAFERON,

* Multipl sklerozu düşündüren tek bir klinik olayı olan hastalarda (Klinik izole sendrom),

* Multipl sklerozun tekrarlayan formları,

* Son iki yıl içinde relapslar veya belirgin nörolojik kötüleşme ile kanıtlanmış aktif hastalığıolan sekonder progresif multipl skleroz için endikedir.

Multipl sklerozu düşündüren tek bir klinik olayı olan hastalarda (klinik izole sendrom) BETAFERON, klinik olarak kesin multipl skleroza ilerlemeyi ve süre giden nörolojik özürlülükhalinin ilerlemesini geciktirmek için endikedir.

Relapsing-remitting multipl sklerozda BETAFERON, geçmiş iki yıl içinde geçirilmiş ve tam ya da kısmi düzelmenin izlendiği en az iki nörolojik disfonksiyon atağıyla karakterize ambulatuvarhastalann (öm. yardımsız yürüyebilen hastalar) klinik ataklannın sıklığını ve şiddetini azaltmakiçin endikedir.

Sekonder progresif multipl sklerozda BETAFERON, klinik ataklann sıklığının ve şiddetinin azaltılması ile hastalığın ilerlemesinin yavaşlatılmasında endikedir.