VIROMED 500 mg 42 film kaplı tablet Endikasyonları

World Medicine Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Viromed endikasyonları, Viromed tedavisi, Viromed ne işe yarar, Viromed neye yarar, Viromed ne için kullanılır, Viromed nedir, Viromed faydaları, Viromed ne ilacı, Viromed ne zaman kullanılır, Viromed kullananlar bilgilerini içerir.

Endikasyonlar

VİROMED, Herpes zoster (zona) enfeksiyonlarının tedavisinde endikedir. VİROMED, akut ve post herpetik nevralji dahil, zostere bağlı ağrının süresini ve hastalarda görülme oranınıazaltarak, ağrının giderilmesini hızlandırır.

VİROMED deri ve mukoz membranların Herpes simplex enfeksiyonlarının tedavisinde, ilk ve nükseden genital herpes dahil olmak üzere kullanılır.

VİROMED Herpes labialis (uçuk) tedavisinde endikedir.

VİROMED, deri ve mukoz membranların nükseden Herpes simplex enfeksiyonlarının önlenmesinde (baskılanmasında), genital herpes dahil endikedir.

VİROMED baskılanma tedavisi olarak alındığında ve daha güvenli seks yaşamı ile bir arada olduğunda genital herpes bulaşmasını azaltır.

VİROMED organ nakli sonrası görülen sitomegalovirus (CMV) enfeksiyonunun ve hastalığının profılaksisinde endikedir. VİROMED ile yapılan CMV profılaksisi akut dokurejeksiyonunu (böbrek nakil hastalarında), fırsatçı enfeksiyonları ve diğer herpes virüsenfeksiyonlarını [HSV {herpes simplex virüs); VZV (varicella zoster virüs)] azaltır.