VIROMED 500 mg 42 film kaplı tablet Nedir

World Medicine Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Viromed nedir, Viromed ne için kullanılır, Viromed ne ilacı, Viromed neye yarar, Viromed ne işe yarar, Viromed neye iyi gelir, Viromed kullananlar, Viromed kullanımı, Viromed uygulama, Viromed etkileri, Viromed faydaları bilgilerini içerir.

2.VIROMED nedir ve ne için kullanılır?

VİROMED, 500 mg valasiklovir içeren film tabletler halindedir. Virüslere karşı kullanılan ilaç grubunun bir üyesidir.

VİROMED, 10 veya 42 film tablet içeren şeffaf PVC/Alu folyo blister içerisinde kullanma talimatı ile birlikte karton kutuda ambalajlanır. VİROMED bir yüzü U500 yazılı, beyaz renkli

1/9

oblong, bikonveks film tablet görünümlüdür.

VİROMED, zona enfeksiyonlarının tedavisinde kullanılır. VİROMED, zonaya bağlı ağrının süresini ve hastalarda görülme oranını azaltarak, ağrının giderilmesini hızlandırır.

VİROMED deri ve ağız içi veya cinsel organlar gibi dışarıya açılan vücut kanallarını döşeyen dokuda (mukoz membranların) Herpes simplex enfeksiyonlarının tedavisinde [cinsel organlarda yerleşen (genital) herpes dahil] kullanılır.

VİROMED, uçuk tedavisinde kullanılır.

VİROMED, deri ve mukoz membranların tekrarlayan Herpes simplex enfeksiyonlarının önlenmesinde [cinsel organlarda yerleşen (genital) herpes dahil] kullanılır.

VİROMED baskılanma tedavisi olarak alındığında ve daha güvenli seks yaşamı ile bir arada olduğunda genital herpes dahil bulaşmasını azaltır.