TELEBRIX 35 100 ml Zararları

Guerbet Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Telebrix zararları, Telebrix önlemler, Telebrix riskler, Telebrix uyarılar, Telebrix yan etkisi, Telebrix istenmeyen etkiler, Telebrix cinsel, Telebrix etkileri, Telebrix tedavi dozu, Telebrix aç mı tok mu, Telebrix hamilelik, Telebrix emzirme, Telebrix alkol, Telebrix kullanımı bilgilerini içerir.

İstenmeyen etkiler

Pazarlama sonrası yapılan çalışmalarda TELEBRIX 35 (herhangi bir formu) uygulanmasını takiben en sık karşılaşılan yan etkiler hipersensitivite (anaflaktik reaksiyon, anaflaktoid reaksiyon ve anaflaktik şok dahil), ürtiker, deride kızarıklık ve enjeksiyon yerinde ödem, ağrı ve inflamasyon gibi bulgulardır.

Aşırı duyarlılık reaksiyonları genellikle hemen başlar (enjeksiyon sırasında ya da enjeksiyon başlamasını takiben bir saat boyunca) ya da bazen geç başlar (enjeksiyonundan bir saat sonrasından itibaren birkaç gün içinde), ve tek, ya da birlikte veya ortalarda başlayan istenmeyen deri reaksiyonu şeklinde görünür.

Hemen başlayan reaksiyonlar genellikle deri reaksiyonları, nadiren ölümcül olabilen ve ilk belirtisini şok ile gösteren solunum ve / veya kardiyovasküler bozukluklardan oluşmaktadır.