SYNFLORIX 0.5 ml enj. için sus.içeren kul.hazır enjektör Nedir

GlaxoSmithKline Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Synflorix nedir, Synflorix ne için kullanılır, Synflorix ne ilacı, Synflorix neye yarar, Synflorix ne işe yarar, Synflorix neye iyi gelir, Synflorix kullananlar, Synflorix kullanımı, Synflorix uygulama, Synflorix etkileri, Synflorix faydaları bilgilerini içerir.

2.SYNFLORIX nedir ve ne için kullanılır?

SYNFLORIX, bir pnömokokal konjuge aşısıdır. Bu aşıyı çocuğunuza doktorunuz veya eğitimli sağlık personeliniz uygulayacaktır.

Bu aşı 6 hafta ile 2 yaş arasındaki çocuklarınızın "Streptococcus pneumoniae" denilen bakteriye karşı korunmasına yardımcı olacaktır. Bu bakteri beyin zarı iltihabı (menenjit), bakterilerin kana geçmesi (sepsis) veya bakterilerin kan akımına karışması (bakteriyemi) veya kulak enfeksiyonları ve akciğer iltihabı (pnömoni) da dahil olmak üzere ciddi hastalıklara yol açabilir.

SYNFLORIX, çocuğunuzun vücudunda bu bakteriye karşı kendi savunma maddelerini (antikorlarını) üretmesine yardımcı olur. Bu antikorlar, çocuğunuzu bu hastalıklara karşı koruyacak olan bağışıklık sisteminin bir parçasıdır.

SYNFLORIX bulanık beyaz bir süspansiyondur. Kullanıma hazır şırıngada, iğneli, tekli ambalajda sunulur. Her paket bir adet kullanıma hazır enjektör içerir.