ERITRETIN 30 gr jel Etkileşimi

Laboratoires Bailleul Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Eritretin etkileşimi, Eritretin etken madde, Eritretin yardımcı maddeler, Eritretin alkol, Eritretin etkileşim, Eritretin kullananlar, Eritretin dozu, Eritretin kullanımı bilgisini içerir.

Diğer tıbbi ürünler ile etkileşimler

Eritromisin/tretinonin ile resmi ilaç-ilaç etkileşimi çalışmaları yürütülmemiştir.

Eşzamanlı topikal antibiyotikler, ilaçlı ya da güçlü kurutma etkisi olan yıpratıcı sabun ya da temizleyiciler, yüksek konsantrasyonda alkol ve/veya sıkılaştırıcı içeren maddeler dikkatlikullanılmalıdır; kümülatif irritan etki ortaya çıkabilir. Soyucu bir madde (örneğin benzoilperoksid) içeren preparatlar kullanılırken özel dikkat gereklidir. Kombinasyon tedavisigerekirse, ürünler günün farklı zamanlarında uygulanmalıdır (örn., biri sabah ve diğeri akşam).

Makrolid grubu diğer antibiyotikler ve klindamisin ile çapraz direnç meydana gelebilir. ERİTRETİN klindamisin bileşeni ile olası antagonizmden ötürü klindamisin içeren ürünlerlekombinasyon halinde kullanılmamalıdır.

Antibiyotik ajan kullanımı antibiyotiğe dirençli organizmaların aşırı üremesi ile ilişkilendirilebilir. Bu durumda, kullanım sona erdirilmelidir.

Özel popülasyonlara ilişkin ek bilgiler:

Veri yoktur.

Pediyatrik popülasyon:

Veri yoktur.