ANTI-D IMMUNGLOBULIN GRIFOLS 1500 IU enj. için çöz. içeren kullanıma hazır enjektör Gebelik

Dem Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Andi-D Immunglobulin gebelik kategorisi C'dir. Andi-D Immunglobulin hamilelik kategorisi, Andi-D Immunglobulin gebelik kategorisi, Andi-D Immunglobulin emzirme, Andi-D Immunglobulin anne sütüne geçer mi, Andi-D Immunglobulin laktasyon, Andi-D Immunglobulin hamilelerde kullanımı, Andi-D Immunglobulin ve bebek, Andi-D Immunglobulin kullanımı bilgilerini içerir.

Gebelik ve laktasyon

Genel tavsiye Gebelik kategorisi: C

Çocuk doğurma potansiyeli bulunan kadınlar/Doğum kontrolü (Kontrasepsiyon)

Bu tıbbi ürün gebelikte kullanılır. ANTİ-D İMMUNGLOBULİN GRIFOLS ile hayvanlarda üreme üzerine çalışmalar yapılmamıştır.

Mevcut kanıtlar Rh0(D) immunglobulİn (insan)’in fetusa zarar vermediğini veya alıcı annenin gelecekteki gebeliklerine ya da üreme kapasitesine etkisi bulunmadığını ortaya koymaktadır.

Gebelik dönemi

İyi yönetilmiş epidemlyolojik çalışmalar İnsan Anti-D immunglobulİnin gebelik üzerinde ya da fetusun/yenİdoğan çocuğun sağlığı üzerinde advers etkileri olduğunu göstermemektedir.

ANTİ-D İMMUNGLOBULİN GRIFOLS gebelik döneminde kullanılabilir.

Laktasyon dönemi

ANTİ-D İMMUNGLOBULİN GRIFOLS anne sütü İle atılmamaktadır. ANTİ-D İMMUNGLOBULİN GRIFOLS emzirme döneminde kullanılabilir.

Üreme yeteneği/fertilite

Mevcut veriler İnsan Anti-D İmmunglobulİnin alıcı annenin gelecekteki gebeliklerini ve üreme kapasitesini etkilemediğini göstermiştir.