ANTI-D IMMUNGLOBULIN GRIFOLS 1500 IU enj. için çöz. içeren kullanıma hazır enjektör Yan Etkileri

Dem Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Andi-D Immunglobulin yan etkileri, Andi-D Immunglobulin etkileri, Andi-D Immunglobulin zararları, Andi-D Immunglobulin belirtileri, Andi-D Immunglobulin uyarılar, Andi-D Immunglobulin önlemler, Andi-D Immunglobulin kilo aldırırmı, Andi-D Immunglobulin zayıflatırmı, Andi-D Immunglobulin zehirlenmesi, Andi-D Immunglobulin cinsellik, Andi-D Immunglobulin sorunlar, Andi-D Immunglobulin uykusuzluk, Andi-D Immunglobulin bağımlılık, Andi-D Immunglobulin bırakma bilgilerini içerir.

4.Olası yan etkiler nelerdir ?

Tüm ilaçlar gibi ANTI-D IMMUNGLOBULIN GRIFOLS’in içeriğinde bulunan maddelere duyarlı olan kişilerde yan etkiler olabilir.

Aşağıdakilerden biri olursa, MAGNEZİNC'ı kullanmayı durdurunuz ve DERHAL doktorunuza bildiriniz veya size en yakın hastanenin acil bölümüne başvurunuz.

• Eller, ayaklar, bilekler, yüz, dudakların şişmesi ya da özellikle ağız veya boğazın yutmayı veya nefes almayı zorlaştıracak şekilde şişmelerinde

Bunların hepsi çok ciddi yan etkilerdir.

Eğer bunlardan biri sizde mevcut ise, sizin MAGNEZİNC'a karşı ciddi alerjiniz var demektir. Acil tıbbi müdaheleye veya hastaneye yatırılmanıza gerek olabilir. Bu çok ciddi yan etkilerin hepsi oldukça seyrek görülür.

Aşağıdakilerden herhangi birini fark ederseniz, hemen doktorunuza bildiriniz veya size en yakın hastanenin acil bölümüne başvurunuz.

• Göğüste ya da boğazda ağrı (özellikle yutarken)

Bunların hepsi ciddi yan etkilerdir. Acil tıbbi müdahale gerekebilir. Ciddi yan etkiler çok seyrek görülür.

Aşağıdakilerden herhangi birini fark ederseniz doktorunuza söyleyiniz:

• İshal

• Bulantı

• Baş dönmesi

• Karın ağrısı, hazımsızlık, mide ağrısı ve kramp

Bunlar MAGNEZİNC'ın hafif yan etkileridir.

Bu yan etkiler doz azaltıldığında veya tedavi kesildiğinde kaybolur.

Yan etkilerin raporlanması