VORIX 200 mg IV infüzyon çözeltisi için toz içeren 1 flakon Endikasyonları

Centurion Pharma Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Vorix endikasyonları, Vorix tedavisi, Vorix ne işe yarar, Vorix neye yarar, Vorix ne için kullanılır, Vorix nedir, Vorix faydaları, Vorix ne ilacı, Vorix ne zaman kullanılır, Vorix kullananlar bilgilerini içerir.

Endikasyonlar

VORİX, geniş spektrumlu, triazol grubuna dahil antifungal bir ajandır ve aşağıda belirtilen mantar enfeksiyonlarının tedavisinde endikedir:

Invazif aspergillozun tedavisinde,

Nötropenik olmayan hastalarda kandidemi tedavisinde,

C. krusei ve özofajiyal ve sistemik Candida enfeksiyonları (hepatosplenik kandidiyazis, yaygın kandidiyazis, kandidemi) dahil, ciddi Candida enfeksiyonlarının tedavisinde.Scedosporium türleri (S. apiospermum ve S. prolificans) ve Fusarium türlerine bağlı ciddifungal enfeksiyonların tedavisinde,

Diğer tedavileri tolere edemeyen veya tedaviye direnen, yanıt vermeyen hastalardaki diğer ciddi fungal enfeksiyonların (.Aspergillus türleri, C. albicans, Albicans dışı türler [C. krusei veC.glabrata], S. apiospermum, S. prolificans ve Fusarium türleri) tedavisinde.

Tedaviye başlanmadan önce hastalığa sebep olan organizmanın izole edilmesi ve belirlenmesi amacıyla mantar kültürü için örnekler sağlanmalı ve diğer ilgili laboratuvar çalışmaları(seroloji, histopatoloji) yapılmalıdır. Kültür ve diğer laboratuvar çalışma sonuçlan gelmedentedaviye başlanabilir, ancak sonuçlar gelir gelmez antifungal tedavi gerektiği şekildeayarlanmalıdır.