THERMO SULIDIN likit jel 50 gr Uyarılar

Embil Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Thermo Sulidin uyarılar, Thermo Sulidin zararları, Thermo Sulidin önlemler, Thermo Sulidin riskler, Thermo Sulidin yan etkisi, Thermo Sulidin alerji, Thermo Sulidin alkol, Thermo Sulidin hamileler, Thermo Sulidin emzirme, Thermo Sulidin araç kullanımı, Thermo Sulidin fazla alınırsa bilgilerini içerir.

Uyarılar

Lokal iritasyon gelişirse, THERMO SULİDİN®’in kullanımına ara verilmeli ve gerek görüldüğünde uygun tedavi uygulanmalıdır. THERMO SULİDİN * uygulanan bölge kuvvetle ovulmamalı, sıcak su torbası gibi uygulamalar ve oklüzif bandaj uygulaması yapılmamalıdır.
Gözlere, mukozalara (genital, rektal, nazal, oral) ve açık deri lezyonu, dermatoz ya da enfeksiyon bulunan cilt bölgelerine uygulanmamalıdır. Kazara temas olursa derhal su ile yıkanmalıdır. THERMO SULİDİN* uygulamasından sonra eller yıkanmalı ve gözlerle temas ettirilmemelidir.

THERMO SULİDİN®’in giysileri boyama ihtimali olabilir.

Eğer uygulama bölgesinde iritasyon, kızarıklık ya da kaşıntı gelişirse kullanımına ara verilmeli ve doktora başvurulmalıdır. Diğer topikal preparatlar ile aynı anda kullanılmamalıdır.

Araç ve makine kullanımı üzerindeki etkiler

Araç ve makine kullanma yeteneği üzerinde bir etkisi bulunmamaktadır.