THERMO SULIDIN likit jel 50 gr Nedir

Embil Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Thermo Sulidin nedir, Thermo Sulidin ne için kullanılır, Thermo Sulidin ne ilacı, Thermo Sulidin neye yarar, Thermo Sulidin ne işe yarar, Thermo Sulidin neye iyi gelir, Thermo Sulidin kullananlar, Thermo Sulidin kullanımı, Thermo Sulidin uygulama, Thermo Sulidin etkileri, Thermo Sulidin faydaları bilgilerini içerir.

2.THERMO SULIDIN nedir ve ne için kullanılır?

  • THERMO SULİDİN , etkin madde olarak nimesulid ve kapsaisin içermekte olup, topikal (deriye sürülmek suretiyle uygulanan) kullanılan nonsteroidal antiinflamatuvar ilaçlarlar olarak adlandırılan ilaç grubuna dahildir.
  • Likit (sıvı) jel formunda bir ürün olan THERMO SULİDİN her bir roll-on tüpte %1 nimesulid ve %0,025 kapsaisin içerir.
  • THERMO SULİDİN, 30 ve 50 gram likit jel içeren polietilen roll-on tüpler (ucunda dönen top olan tüp) içinde kullanıma sunulmaktadır.
  • THERMO SULİDİN, aşağıdaki hastalıkların tedavisinde etkilidir;
  • - Bel ağrısı (lumbago), eklem kireçlenmesi (osteoartrit), eklemi çevreleyen yumuşak dokunun iltihabı (periartrit), kas kiriş iltihabı (tendinit), kas, kiriş kılıfının iltihabı (tenosinovit), eklem çevresindeki keselerin iltihabı (bursit) ve spor yaralanmaları gibi burkulma ve ezilmenin eşlik ettiği yumuşak doku ve eklemlerin travmatik, dejeneratif ve romatizmal hastalıkları