TEFOR DUOTAB 0.1 mg 100 tablet {Schering-plough} Nedir

Schering Plough Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Tefor Duotab nedir, Tefor Duotab ne için kullanılır, Tefor Duotab ne ilacı, Tefor Duotab neye yarar, Tefor Duotab ne işe yarar, Tefor Duotab neye iyi gelir, Tefor Duotab kullananlar, Tefor Duotab kullanımı, Tefor Duotab uygulama, Tefor Duotab etkileri, Tefor Duotab faydaları bilgilerini içerir.

2.TEFOR DUOTAB nedir ve ne için kullanılır?

TEFOR DUOTAB, tiroid hormonları olarak adlandırılan ilaç grubunun bir üyesidir.

TEFOR DUOTAB, kutu içerisinde alu/alu blisterlerde; beyaz renkli, bir yüzü çentikli diğer yüzü ZK/2 baskılı 100 tabletten oluşmaktadır.

TEFOR DUOTAB, vücudunuzda üretilen tiroid hormonu miktarı yetersizse (hipotiroidizm), takviye olarak kullanılır. TEFOR DUOTAB ayrıca guatr (tiroid bezinin büyümesi) veya tiroid nodüllerinin (tiroid bezindeki yumruların) veya bunlann ameliyatla alınmasından sonraki tedavisinde, tiroid kanserlerinde tümörün alınmasından sonra ve tanı testlerinde tiroid faaliyetinin baskı altına alınması için kullanılır. TEFOR DUOTAB, tiroid bezi aşırı faaliyet gösterdiğinde (hipertiroidizm), tiroid hormonlarının yapılmasını engelleyen (anti-tiroid) bir ilaçla birlikte kullanılabilir. Hastalığınızın tedavisinde lityum alıyorsanız, guatr oluşumunun önlenmesi için de verilebilir.