REFRESH LIQUIGEL LUBRICANT 15 ml göz damlası Uyarılar

Allergan Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Refresh Liquigel Lubricant uyarılar, Refresh Liquigel Lubricant zararları, Refresh Liquigel Lubricant önlemler, Refresh Liquigel Lubricant riskler, Refresh Liquigel Lubricant yan etkisi, Refresh Liquigel Lubricant alerji, Refresh Liquigel Lubricant alkol, Refresh Liquigel Lubricant hamileler, Refresh Liquigel Lubricant emzirme, Refresh Liquigel Lubricant araç kullanımı, Refresh Liquigel Lubricant fazla alınırsa bilgilerini içerir.

Uyarılar

Gözde ağrı, görmede değişiklik, kızarıklığın ve irritasyonun devam etmesi durumunda ya da durum kötüleşirse veya 72 saatten uzun sürerse, ilacın kullanımı kesilip bir doktorabaşvurulmalıdır. Solüsyonun rengi değişir ya da bulanıklaşırsa kullanılmamalıdır.

Bir başka oküler ilacın birlikte kullanılması durumunda, ilacın dışarı akmasını önlemek için söz konusu ilaç REFRESH L1QUIGEL damlatılmadan en az 15 dakika önce uygulanmalıdır.

Harici kullanım içindir. Bulaşmayı veya gözün zarar görmesini önlemek için damlalığın ucu veya şişe herhangi bir yüzeye değdirilmemclidir. Kullandıktan sonra kapak kapatılmalıdır.

Kutusu üzerinde belirtilen son kullanma tarihinden önce kullanılmalıdır.

Araç ve makine kullanımı üzerindeki etkiler

REFRESH LIQUIGEL ile geçici olarak bulanıklık oluşabilir, hasta görmesi netleşinceye kadar araç ve makine kullanmamalıdır.