RALEF 10 mg 30 film tablet Nedir

Generica Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Ralef nedir, Ralef ne için kullanılır, Ralef ne ilacı, Ralef neye yarar, Ralef ne işe yarar, Ralef neye iyi gelir, Ralef kullananlar, Ralef kullanımı, Ralef uygulama, Ralef etkileri, Ralef faydaları bilgilerini içerir.

2.RALEF nedir ve ne için kullanılır?

  • RALEF 10 mg film kaplı tablet romatizmaya karşı kullanılan ilaç grubuna dahildir ve 10 mg leflunomid içerir.
  • RALEF 10 mg film kaplı tablet beyaz, yuvarlak, bikonveks tabletlerdir. Tabletler 30 film kaplı tablet içeren plastik şişeler içerisinde bulunur.
  • RALEF erişkinlerde sülfasalazin (romatoid artrit ve iltihaplı bağırsak hastalıklarının tedavisinde kullanılır) veya metotreksat (kanser veya ağır sedef hastalığı ve ağır eklem romatizmasının tedavisinde kullanılır) ile kontrol altına alınamayan veya bu ilaçları tolere edemeyen veya bu ilaçların kullanılmamasının gerektiği aktif romatoid artrit ve yine sülfasalazin veya metotreksat ile kontrol altına alınamayan veya bu ilaçları tolere edemeyen veya bu ilaçların kullanılmamasının gerektiği aktif psöriyatik artrit tedavisinde kullanılır.
  • Romatoid artritin belirtileri tutulan eklemde iltihap, şişlik, hareket zorluğu ve ağrıdır. Tüm vücudu etkileyen diğer belirtiler iştah kaybı, ateş, enerjide azalma ve kansızlık (kırmızı kan hücrelerinde azalma, anemi) olarak sayılabilir.