PSORCUTAN BETA 30 gr pomad {İntendis} Nedir

İntendis Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Psorcutan nedir, Psorcutan ne için kullanılır, Psorcutan ne ilacı, Psorcutan neye yarar, Psorcutan ne işe yarar, Psorcutan neye iyi gelir, Psorcutan kullananlar, Psorcutan kullanımı, Psorcutan uygulama, Psorcutan etkileri, Psorcutan faydaları bilgilerini içerir.

2.PSORCUTAN BETA nedir ve ne için kullanılır?

PSORCUTAN BETA kalsipotriol (D vitaminine benzer bir madde) ve betametazon (bir steroid) etkin maddelerini içerir. Kalsipotriol deri hücrelerinin büyüme oranının normale dönmelerini sağlar. Bir kortikosteroid olan betametazon iltihabın (enflamasyon) azalmasına neden olur (bazı vücut geliştiriciler ve atletler tarafından hatalı bir şekilde kullanılan anabolik steroidlerle karıştırılmamalıdır).

PSORCUTAN BETA sedef hastalığının belli bir tipinin (plaklı sedef hastalığının) tedavisi için kullanılır. Sedef hastalığı, deri hücreleri çok hızlı çoğalmaya başladığı zaman oluşur. Bu, kızarıklık, pullanma ve derinin kalınlaşmasına neden olur.

PSORCUTAN BETA sedef hastalığının belirtilerini tedavi eder ve hızla çoğalan derideki hücrelerin normale dönmesine yardımcı olur.