PREDNI-POS %1 10 ml oftalmik süspansiyon Zararları

Biem Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Predni Pos zararları, Predni Pos önlemler, Predni Pos riskler, Predni Pos uyarılar, Predni Pos yan etkisi, Predni Pos istenmeyen etkiler, Predni Pos cinsel, Predni Pos etkileri, Predni Pos tedavi dozu, Predni Pos aç mı tok mu, Predni Pos hamilelik, Predni Pos emzirme, Predni Pos alkol, Predni Pos kullanımı bilgilerini içerir.

İstenmeyen etkiler

i aşağıdaki sıklık derecelerine göre sınıflandırılmışlardır. Çok yaygın (>1/10); yaygın (>1/100 ila <1/10); yaygın olmayan (>1/1.000 ila <1/100); seyrek (>1/10.000 ila <1/1.000); çok seyrek (<1/10.000), bilinmiyor (eldeki verilerden hareketle tahmin edilemiyor).

Enfeksiyonlar ve enfestasyonlar

Yaygın olmayan: Bağışıklık sisteminin baskılanması sebebiyle enfeksiyon kökenli olmayan tedavide daha sonra tedavi esnasında enfeksiyon riski söz konusudur. Eşdeğer antibiyotik tedavisi olmaksızın mevcut enfeksiyon maskelenebilir veya artabilir.

Göz hastalıkları:

Seyrek: Buğulu görme

Çok seyrek: Gözde yanma, kaşıntı veya batma ve yabancı madde hissi verebilir. Uzun süreli uygulamalar yatkınlığı olan hastalarda göz iç basıncında artışa neden olabilir. Bu sebeple göz iç basıncının düzenli aralıklarla kontrol edilmesi gerekmektedir. Aynı şekilde uzun süreli uygulama katarakta yol açabilir.

Kornea veya sklerada incelmeye yol açan hastalıklarda perforasyon tehlikesi söz konusudur.

Uyarı: