MIVACRON 20 mg 5 ampül Zararları

GlaxoSmithKline Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Mivacron zararları, Mivacron önlemler, Mivacron riskler, Mivacron uyarılar, Mivacron yan etkisi, Mivacron istenmeyen etkiler, Mivacron cinsel, Mivacron etkileri, Mivacron tedavi dozu, Mivacron aç mı tok mu, Mivacron hamilelik, Mivacron emzirme, Mivacron alkol, Mivacron kullanımı bilgilerini içerir.

İstenmeyen etkiler

in sıklık gruplandırması şu şekildedir.

Çok yaygın (> 1/10); yaygın (> 1/100 - < 1/10); yaygın olmayan (> 1/1000 - <1/100); seyrek (> 1/10.000 - < 1/1.000); Çok seyrek (<1/10.000); Bilinmiyor, (eldeki verilerden hareketle tahmin edilemiyor.)

Kardiyak hastalıkları

Yaygın olmayan: Geçici taşikardi

Vasküler hastalıkları

Çok yaygın: Deride kızarıklık Yaygın olmayan: Hipotansiyon

Solunum, göğüs bozuklukları ve mediastinal hastalıkları

Yaygın olmayan: Bronkospazm

Bağışıklık sistemi hastalıkları

Çok seyrek: MİVACRON’u bir ya da daha fazla anestezik ajanla birlikte kullanan hastalarda çok nadir olarak ciddi anafilaksi veya anafılaktoid reaksiyonlar rapor edilmiştir.

Deri ve deri altı doku hastalıkları

Yaygın olmayan: Eritem, ürtiker

MİVACRON uygulaması ile ilgili olarak, hafif geçici hipotansiyon, geçici taşikardi veya bronkospazm görüldüğü bildirilmiş ve bu durum histamin salmımıyla ilişkilendirilmiştir. Bu etkiler doza bağlıdır ve 0.2mg/kg veya daha yüksek başlangıç dozlarının hızlı verilmesiyle daha sık görülür. Eğer MİVACRON 30-60 saniyede verilirse veya 30 saniyenin üzerinde bölünmüş dozlarda verilirse bu etkiler azalır.