LEVEMIR FLEXPEN 100U/ml 5X3ml kull.hazır dolu enj. kalemI içinde enj. çöz. Nedir

Novo Nordisk Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Levemir nedir, Levemir ne için kullanılır, Levemir ne ilacı, Levemir neye yarar, Levemir ne işe yarar, Levemir neye iyi gelir, Levemir kullananlar, Levemir kullanımı, Levemir uygulama, Levemir etkileri, Levemir faydaları bilgilerini içerir.

2.LEVEMIR FLEXPEN nedir ve ne için kullanılır?

LEVEMIR FlexPen uzun etki süreli bir modern insülindir (insülin analoğu). Modem insülin ürünleri insan insülininin geliştirilmiş versiyonlarıdır.

LEVEMIR FlexPen , diabetes mellituslu (diyabet; şeker hastalığı) yetişkinlerde, adolesanlarda ve 2 yaş ve üstü çocuklarda yüksek kan şekeri düzeyini düşürmek için kullanılır. Diyabet (şeker hastalığı), vücudunuzun kan şekeri düzeyini kontrol etmek için yeterli miktarda insülin üretemediği bir hastalıktır. LEVEMIR FlexPen diyabet tedavisinde kullanılan tabletlerle birlikte veya yetişkinlerde tip 2 diyabet tedavisinde kullanılan liraglutid tedavisine ek olarak kullanılabilir. LEVEMIR FlexPen ayrıca yemekle ilişkili hızlı etkili insülin ürünleriyle birlikte kullanılabilir.

LEVEMIR FlexPen , enjekte edildikten sonraki 3 ila 4 saat içerisinde, uzun ve kararlı bir kan şekeri düşürücü etkiye sahiptir. LEVEMIR FlexPen 24 saate kadar uzamış etki sağlar.