KWELLADA % 1 120 ml şampuan Uyarılar

Aris Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Kwellada uyarılar, Kwellada zararları, Kwellada önlemler, Kwellada riskler, Kwellada yan etkisi, Kwellada alerji, Kwellada alkol, Kwellada hamileler, Kwellada emzirme, Kwellada araç kullanımı, Kwellada fazla alınırsa bilgilerini içerir.

Uyarılar

Kwellada Shampoo %1 haricen kullamlır. Yanlışlıkla bulaştığında gözler hemen bol ve temiz su ile yıkanmalıdır. Saç derisinin tamamına uygulamadan önce saçın küçük bir alanınauygulamak önemlidir.

Çocuklarda kullanımı: 6 aylık ve daha büyük çocuklarda güvenle kullanılabilir. 6 aylıktan küçük çocuklar doktor tavsiyesi ile tedavi edilmelidir. Ailede bir enfestasyon görüldüğünde,tüm aile bireylerinin koruyucu olarak ilacı kullanmaları önerilir.

Permetrin astım hastalarında normal olarak kullanılabilir ancak özel endişeleriniz varsa tedaviye başlamadan önce doktorunuz veya eczacınızla iletişime geçiniz. Permetrin yüzmehavuzlarındaki klordan etkilenmediğinden uygulamadan sonra normal yüzme aktivitesineW devam edilebilir.

Bu tıbbi ürün içeriğinde alkol bulunmaktadır. Alkol lokal deri reaksiyonlarına (örneğin, kontak dermatite) sebebiyet verebilir.

Araç ve makine kullanımı üzerindeki etkiler

Araç ve makine kullanımı üzerine herhangi bir etkisi yoktur.