KWELLADA % 1 120 ml şampuan Dozu

Aris Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Kwellada dozu, Kwellada dozaj, Kwellada doz aşımı, Kwellada uygulama, Kwellada kullanım şekli, Kwellada kullanımı, Kwellada kullanım süresi, Kwellada açmı tokmu, Kwellada nedir, Kwellada ne için kullanılır, Kwellada nasıl kullanılır, Kwellada faydaları, Kwellada etkileri, Kwellada günde kaç kez, Kwellada sabah mı akşam mı, Kwellada fazla alınırsa bilgilerini içerir.

Uygulama şekli

Pozoloji/uygulama sıklığı ve süresi:

Doktor tarafından başka bir şekilde önerilmediği takdirde erişkinler ve 6 aylıktan büyük çocuklarda;

• Kuru saç ve cilt yeterli miktarda Kvvellada Shampoo ile ıslatınız. Gerekli KvvelladaShampoo miktarı saçın uzunluğuna göre değişir.

• Bit bulaşmış olan bölgelerin Kvvellada Shampoo ile iyice ıslanması sağlanarak ilacınetki etmesi için 10 dakika bekleyiniz

• Daha sonra saçınızı su ile iyice yıkayıp durulayınız

• Ölü bit ve yumurtalarının temizlenmesi gerekli değildir. Kozmetik açıdan iyi görünmesiamacıyla sık bir tarak kullanılarak ölü bit ve yumurtalarım temizleyebilirsiniz

• Tek bir tedavi ile bitlenme vakalarının % 97-99’u iyileşir. Gerekirse 7-10 gün sonrauygulama tekrarlanabilir.

HARİCEN KULLANILIR.

Özel popülasyonlara ilişkin ek bilgiler

Böbrek yetmezliği: Veri yoktur.

Karaciğer yetmezliği: Veri yoktur.

Pediyatrik popülasyon: 6 aylıktan büyük çocuklarda pozolojide belirtilen şekildedir. Geriyatrik popülasyon: Veri yoktur.

Cinsiyet: Veri yoktur.

Doz aşımı ve tedavisi

Sık ve fazla miktarda uygulanması durumunda en çok karşılaşılan durum hipersensivite tipi reaksiyonlardır. Bu durumda semptomatik tedavi yapılır.

Yanlışlıkla çocuklar tarafından ağızdan alınması durumunda, 2 saat içinde gastrik lavaj (mide yıkaması) uygulanmalıdır. Ayrıca içinde isopropil alkol olduğundan alkol intoksikasyonutedavisi yapılmalıdır.

Tedavi:

Hipersensitivite tipi reaksiyonlar oluşur ise semptomatik tedavi endikedir. Bir şişe içeriğinin bir çocuk tarafından yanlışlıkla içilmesi halinde hemen hekime başvurulmalıdır. Alınmasındansonraki iki saat içinde gastrik lavaj düşünülmeli ve tedavi alkol intoksikasyonuna yönelikolmalıdır.