KETESSE 50 mg/2 ml enj. çözelti içeren 6 ampül Nedir

Ulagaylar Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Ketesse nedir, Ketesse ne için kullanılır, Ketesse ne ilacı, Ketesse neye yarar, Ketesse ne işe yarar, Ketesse neye iyi gelir, Ketesse kullananlar, Ketesse kullanımı, Ketesse uygulama, Ketesse etkileri, Ketesse faydaları bilgilerini içerir.

2.KETESSE nedir ve ne için kullanılır?

KETESSE, steroidal olmayan antiinflamatuvar ilaçlar (NSAİİTer) (iltihap giderici) olarak adlandırılan ilaç grubundan bir ağrı kesicidir.

Osteoartrit (eklemlerde harabiyet ve kireçlenme), romatoid artrit (iltihabi eklem rahatsızlığı) ve ankilozan spondilit (daha çok omurga eklemlerinde sertleşme ile seyreden, ağrılı ilerleyici romatizma) belirti ve bulgularının tedavisi ile akut gut artriti (gut hastalığına bağlı ağrılı eklem iltihabı), akut kas iskelet sistemi ağrıları (örn. bel ağrısı), postoperatif ağrı (ameliyat sonrası ağrı), dismenore (ağrılı adet dönemleri) ve renal kolik (şiddetli böbrek ağrısı) tedavisinde endikedir.

KETESSE 50 mg deksketoprofen (trometamol) içerir ve herbiri 2 mİ berrak ve renksiz çözelti içeren 6, 10 ve 20 ampullük ambalajlar halinde mevcuttur.

KETESSE’yi aşağıdaki durumlarda KULLANMAYINIZ