GLUCAGEN HYPOKIT 1 mg 1 flakon Nedir

Novo Nordisk Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Glucagen Hypokit nedir, Glucagen Hypokit ne için kullanılır, Glucagen Hypokit ne ilacı, Glucagen Hypokit neye yarar, Glucagen Hypokit ne işe yarar, Glucagen Hypokit neye iyi gelir, Glucagen Hypokit kullananlar, Glucagen Hypokit kullanımı, Glucagen Hypokit uygulama, Glucagen Hypokit etkileri, Glucagen Hypokit faydaları bilgilerini içerir.

2.GLUCAGEN HYPOKIT nedir ve ne için kullanılır?

GlucaGen Hypokit, bir flakon içerisinde steril beyaz toz halinde glukagon ile birlikte tek kullanımlık bir şırınga içerisinde bulunan çözücüden (enjeksiyonluk su) oluşmaktadır. Çözücü ile glukagon sulandırıldıktan sonra oluşan çözelti 1 mg/ml glukagon içerir.

Glukagon, doğal bir hormondur ve insan vücudunda insülinin tam karşıt etkisine sahiptir. Karaciğerde glikojenin glukoza dönüştürülmesi için vücuda yardım eder. Glukoz daha sonra kana salınır.

GlucaGen Hypokit, ciddi hipoglisemi (kan şekerinin aşırı derecede düşmesi) nedeniyle bilinçsiz hale gelen diyabetli hastalarda acilen kullanım içindir.

Bir başkasının size enjeksiyonu yapması gereklidir (bakınız bölüm 3, Arkadaşlarınıza, ailenize, bakıcınıza veya iş arkadaşlarınıza bildirmeniz gerekenler).

Sağlık personeli için: Diyagnostik kullanım, bu Kullanma Talimatı'nın sonunda verilmektedir.