DERMO-TROSYD %28 5 ml solüsyon Nedir

Pfizer Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Dermo-Trosyd nedir, Dermo-Trosyd ne için kullanılır, Dermo-Trosyd ne ilacı, Dermo-Trosyd neye yarar, Dermo-Trosyd ne işe yarar, Dermo-Trosyd neye iyi gelir, Dermo-Trosyd kullananlar, Dermo-Trosyd kullanımı, Dermo-Trosyd uygulama, Dermo-Trosyd etkileri, Dermo-Trosyd faydaları bilgilerini içerir.

2.DERMO-TROSYD nedir ve ne için kullanılır?

DERMO-TROSYD tırnak solüsyonudur, tiokonazol etkin maddesini içermektedir. Kapağın iç kısmında sürme fırçası bulunan 5 mL'lik şişelerde sunulmaktadır. Şişe içerisinde, uçuk sarı ile sarı arası bir renkte, kendine özgü kokusu olan ve gözle görülebilir yabancı madde içermeyen sıvı olarak bulunmaktadır.

DERMO-TROSYD, mantar hastalıklarına karşı etkili antifungal adı verilen ilaç grubuna dahildir.

DERMO-TROSYD, yetişkinlerde ve çocuklarda, duyarlı mantarların olduğu deri enfeksiyonlarının tedavisinde ve bunlara, duyarlı gram-pozitif bakterilerin eklenmiş olduğu durumları tedavi etmek için kullanılır.

Ayaklarda görülen mantar enfeksiyonu (tinea pedis), gövde, kol, bacak ve kasıkların mantar infeksiyonu (tinea kruris/ korporis), deri yüzeyi mantarı (tinea versicolor) ve tırnak mantarı (tinea unguium) gibi enfeksiyonlar DERMO-TROSYD tedavisine iyi cevap verirler.