BORCADE 3.5 mg IV enjeksiyonluk çözelti için liyofilize toz içeren flakon Endikasyonları

Koçak Farma Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Borcade endikasyonları, Borcade tedavisi, Borcade ne işe yarar, Borcade neye yarar, Borcade ne için kullanılır, Borcade nedir, Borcade faydaları, Borcade ne ilacı, Borcade ne zaman kullanılır, Borcade kullananlar bilgilerini içerir.

Endikasyonlar

65 yaş üzeri ve otolog transplantasyon şansı olmayan multiple myelom hastalarında veya 13.delesyonu saptanan multiple myelom hastalarında çoklu ajanlı kemoterapi şeması yanında ilkbasamakta talidomid veya yine uygun kombinasyon kemoterapi şemasıyla BORCADE (bortezomib)eklenebilir.

Diğer tüm multiple myelom hastalarında en az 2 kür VAD ve/veya melfalan/prednizolon tedavisi sonrası hastalık progresyonu geliştiğinde talidomid veya BORCADE (bortezomib) tedavileribaşlanabilir.

Durumu uygun olan hastalar yüksek doz tedavisi uygulamaları açısından değerlendirilmelidir.

BORCADE (bortezomib) daha önceden antrasiklin ve/veya alkilleyici ajan veya bu tedavilerin rituksimab ile kombinasyonlarını içeren tedavilerden en az birini uygun dozda ve uygun süre almış vebuna rağmen nüks eden veya tedaviye dirençli mantle hücreli lenfoma hastalarının tedavisindeendikedir.