ANTI SKAB krem % 5 30 gr krem Uyarılar

Zentiva Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Anti Asidoz uyarılar, Anti Asidoz zararları, Anti Asidoz önlemler, Anti Asidoz riskler, Anti Asidoz yan etkisi, Anti Asidoz alerji, Anti Asidoz alkol, Anti Asidoz hamileler, Anti Asidoz emzirme, Anti Asidoz araç kullanımı, Anti Asidoz fazla alınırsa bilgilerini içerir.

Uyarılar

Sadece harici kullanım içindir.

ANTİ-SKAB’ın gözlerle temasından kaçınılmalıdır. İstenmeden göze bulaşması halinde bol suyla veya mümkünse serum fizyolojikle yıkanmalıdır.

Yalanabileceği için küçük çocuklarda krem ağız çevresine uygulanmamalıdır.

ANTİ-SKAB yutulursa mutlaka hekime danışılmalıdır.

Çocuklar ve yaşlılarda pubis biti enfestasyonlarına pek rastlanmaz, eğer görülürse mutlaka bir hekim tavsiyesi ile tedavi edilmelidir.

Kaslarda pubis biti enfestasyonu nadirdir. Saç bitine benzer bit ve sirkelere rastlanabilir. Bu nedenle, tanı koyulduktan sonra uygun tedavi uygulanmalıdır.

ANTİ-SKAB’ı rutin olarak uygulayan sağlık personeli ellerini tahriş olma ihtimaline karşı korumak için eldiven kullanmalıdır.

İçeriğindeki butil hidroksitoluen, setil alkol ve setostearil alkol nedeniyle, lokal deri reaksiyonlarına (örneğin, kontak dermatite) ya da gözlerde ve mukoz membranlarda tahrişesebebiyet verebilir.

Araç ve makine kullanımı üzerindeki etkiler

Veri yoktur.