AERIUS REDITABS 5 mg 20 ağızda dağılan tablet {Schering-plough} Uyarılar

Schering Plough Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Aerius Reditabs uyarılar, Aerius Reditabs zararları, Aerius Reditabs önlemler, Aerius Reditabs riskler, Aerius Reditabs yan etkisi, Aerius Reditabs alerji, Aerius Reditabs alkol, Aerius Reditabs hamileler, Aerius Reditabs emzirme, Aerius Reditabs araç kullanımı, Aerius Reditabs fazla alınırsa bilgilerini içerir.

Uyarılar

AERIUS REDITABS 2.5 mg’ın, 6 yaşın altındaki çocuklardaki etkinlik ve güvenilirliği belirlenmemiştir. Bu nedenle kullanılmamalıdır.

AERIUS REDITABS şiddetli böbrek yetmezliği olgularında doz ayarlanarak dikkatle kullanılmalıdır.

Bu ürün, her 2.5 mg’lık AERIUS REDITABS başına 1.4 mg fenilalanin içermektedir. Fenilalanin, fenilketonürisi olan hastalar için zararlı olabilir. AERIUS REDITABS ayrıca aspartam içerdiğinden fenilketonürisi olan hastalar için zararlı olabilir.

Araç ve makine kullanımı üzerindeki etkiler

Araç kullanma becerisinin değerlendirildiği klinik araştırmalarda, desloratadin almakta olan hastalarda herhangi bir bozukluk ortaya çıkmamıştır. Yine de, hastalara çok ender de olsa bazı insanlarda uykululuk hali oluşabileceği ve bu durumun onların araç ve makine kullanma becerilerini bozabileceği belirtilmelidir.