AERIUS REDITABS 5 mg 20 ağızda dağılan tablet {Schering-plough} Nedir

Schering Plough Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Aerius Reditabs nedir, Aerius Reditabs ne için kullanılır, Aerius Reditabs ne ilacı, Aerius Reditabs neye yarar, Aerius Reditabs ne işe yarar, Aerius Reditabs neye iyi gelir, Aerius Reditabs kullananlar, Aerius Reditabs kullanımı, Aerius Reditabs uygulama, Aerius Reditabs etkileri, Aerius Reditabs faydaları bilgilerini içerir.

2.AERIUS REDITABS nedir ve ne için kullanılır?

AERIUS REDITABS açık kırmızı, benekli, yuvarlak bir tablettir.

Bir yüzünde "K" yazılıdır. 20 ağızda dağılan tablet içeren ambalajlar halinde piyasada bulunmaktadır.

AERIUS REDITABS, sizde uyku hali oluşturmayan antialerjik bir ilaçtır. Sizdeki alerjik reaksiyonun ve belirtilerinin kontrol altına alınmasına yardımcı olur.

AERIUS REDITABS, saman nezlesi, ev tozu akarına karşı alerji vb (alerjik rinit) ile ilişkili hapşırık, burunda akıntı ve kaşıntı, damakta kaşınma ve gözlerde kaşınma, kızarıklık veya yaşarma gibi belirtileri giderir.

AERIUS REDITABS ayrıca, alerjinin yol açtığı bir deri hastalığı (kronik idiyopatik ürtiker) ile birlikte kaşıntının giderilmesi, derideki kabartı ve kızarıklık gibi belirtilerin ortadan kaldırılmasında da kullanılır.

AERIUS REDITABS erişkinler ve çocuklarda (6 yaş ve üzeri) kullanılır.

Bu ilacı almanız ile belirtiler tüm gün boyunca giderilmiş olur ve normal günlük aktiviteleriniz ve uykunuza yeniden kavuşmanıza yardımcı olur.