ZINCOPLEX FORT 30 mg/5 ml Uyarılar

Talu Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Zincoplex uyarılar, Zincoplex zararları, Zincoplex önlemler, Zincoplex riskler, Zincoplex yan etkisi, Zincoplex alerji, Zincoplex alkol, Zincoplex hamileler, Zincoplex emzirme, Zincoplex araç kullanımı, Zincoplex fazla alınırsa bilgilerini içerir.

Uyarılar

Yemeklerle birlikte kullanılabilir, fakat kalsiyum, fosfor veya fitatça zengin besinlerle birlikte kullanımından kaçınılmalıdır. Şiddetli bulantı, kusma ya da akut hazımsızlık gelişenhastalarda ilacın kullanımı durdurulmalı ve doktora danışılmalıdır.

Uzun süre veya yüksek dozda alınması bakır eksikliğine neden olabilir.

İçeriğinde bulunan metil paraben ve propil paraben, alerjik reaksiyonlara (muhtemelen gecikmiş)sebebiyet verebilir.

Bu ürün gliserin içermektedir.Ancak dozu nedeniyle herhangi bir uyarı gerekmemektedir. Bu ürün sorbitol içermektedir.Eğer daha önceden doktorunuz tarafından bazı şekerlere karşıintoieransımz olduğu söylenmişse bu tıbbi ürünü almadan önce doktorunuzla temasageçiniz.

Bu ürün her dozunda 1 mmol{ 23 mg ) dan daha az sodyum ihtiva eder.Bu dozda sodyuma bağlı herhangi bir yan etki beklenmez.

Araç ve makine kullanımı üzerindeki etkiler

Hedef popülasyon üzerinde gerçekleşen araç ya da makine kullanımı ile ilişkili performansını konu alan herhangi bir araştırma yapılmamıştır.