VONAXI 250 mcg/5 ml IV. enjeksiyonluk çözelti içeren 1 flakon Dozu

Vem Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Vonaxi dozu, Vonaxi dozaj, Vonaxi doz aşımı, Vonaxi uygulama, Vonaxi kullanım şekli, Vonaxi kullanımı, Vonaxi kullanım süresi, Vonaxi açmı tokmu, Vonaxi nedir, Vonaxi ne için kullanılır, Vonaxi nasıl kullanılır, Vonaxi faydaları, Vonaxi etkileri, Vonaxi günde kaç kez, Vonaxi sabah mı akşam mı, Vonaxi fazla alınırsa bilgilerini içerir.

Uygulama şekli

Uygulama sıklığı ve süresi:

Uygulama şekli:

İntravenöz kullanım içindir. VONAXİ 30 saniye içinde enjekte edilmelidir.

Özel popülasyonlara ilişkin ek bilgiler:

Böbrek /Karaciğer yetmezliği: Böbrek fonksiyon bozukluğu olan hastalarda doz ayarlaması gerekmez. Hemodiyalize devam eden son safha böbrek hastaları için herhangi bir veıf yoktur. Karaciğer fonksiyon bozukluğu olan hastalarda doz ayarlaması gerekmez.

Pediyatrik popülasyon: Daha fazla veri elde edilinceye dek, 18 yaş altmdaki Hastalarda kullanılması önerilmemektedir.

Geriyatrik popülasyon: Yaşlılarda hiçbir doz ayarlaması yapılmasına gerek yoktur.

Doz aşımı ve tedavisi

Hiçbir aşırı doz vakası rapor edilmemiştir.

diğer doz ve hiçbir /akasında ;ak, geniş n olması

Klinik çalışmalarda 6 mg’a kadar olan dozlar kullanılmıştır. En yüksek doz grubu, grubu ile karşılaştın İdi ğında advers reaksiyonlan benzer bir insidansta göstermiştir doz cevabı etkisi gözlenmemiştir. VONAXİ ile muhtemel olmayan aşırı doz destekleyici bir tedavi uygulanmalıdır. Diyaliz çalışmaları gerçekleştirilmemiştir, an hacimli bir dağılım sebebiyle, diyaliz VONAXİ doz aşımında etkili bir teda muhtemel değildir.

FARMAKOLOJİK ÖZELLİKLER

5.