TRITON 18/12 mcg inhilasyon için toz içeren blister 60 doz Nedir

Celtis Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Triton nedir, Triton ne için kullanılır, Triton ne ilacı, Triton neye yarar, Triton ne işe yarar, Triton neye iyi gelir, Triton kullananlar, Triton kullanımı, Triton uygulama, Triton etkileri, Triton faydaları bilgilerini içerir.

2.TRITON nedir ve ne için kullanılır?

TRİTON 18/12 mcg, 60 dozluk inhalasyon için toz içeren Alü/Alü blister ambalajlarda inhalasyon cihazı içerisinde bulunur.

TRİTON, inhalasyon cihazı ile kullanılmaktadır. TRİTON, 18 mcg tiotropium’a eşdeğer 21,7 mcg tiotropium bromür anhidrus ve 12 mcg formoterol fumarat dihidrat içermektedir.

Tiotropium uzun etkili bir bronkodilatördür. Tiotropium, hava yolunuzun açılmasını sağlayarak havanın akciğerlerinize alınmasını ve dışarı verilmesini kolaylaştırır.

Formoterol solunum yollarını genişletici (bronkodilatör) ilaç grubundandır.

TRİTON tıkanmayla ilgili solunum yollan hastalıklannda, amfızem (akciğerlerin, hava peteklerinin çeperlerinin hasara uğraması nedeniyle anormal olarak genişlemesi) ve kronik bronşit de (bronşlann iç yüzeyini örten mukozanın kronik iltihabı) dahil, kronik solunum yolu hastalığı (KOAH) olan kişilerde, geri dönüşümlü tıkanmayla ilgili (obstrüktif) belirtilerin tedavisinde kullanılır. KOAH nefes darlığına ve öksürüğe sebep olur. TRİTON, KOAH hastalarının daha kolay nefes almasına yardımcı olur.