TETAQUINTETATUS IMMUNOGLOBULINE 100 IU/ml 250 IU 1 şişe Zararları

Centurion Pharma Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Tetaquintetatus zararları, Tetaquintetatus önlemler, Tetaquintetatus riskler, Tetaquintetatus uyarılar, Tetaquintetatus yan etkisi, Tetaquintetatus istenmeyen etkiler, Tetaquintetatus cinsel, Tetaquintetatus etkileri, Tetaquintetatus tedavi dozu, Tetaquintetatus aç mı tok mu, Tetaquintetatus hamilelik, Tetaquintetatus emzirme, Tetaquintetatus alkol, Tetaquintetatus kullanımı bilgilerini içerir.

İstenmeyen etkiler

Şu terimler ve sıklık dereceleri kullanılmıştır: Çok yaygın (>1/10), yaygın (>1/100 ila <1/10), yaygın olmayan (>1/1,000 ila <1/100), seyrek (>1/10,000 ila <1/1,000); çok seyrek (<1/10,000), bilinmiyor (eldeki verilerden hareketle tahmin edilemiyor).

Genel bozukluklar ve uygulama bölgesine ilişkin hastalıkları

Yaygın: Enjeksiyon bölgesinde ağrı ve hassasiyet görülebilir; bu durum ilacın yüksek dozlarda uygulanması gereken hallerde dozların farklı enjeksiyon bölgelerinden uygulanması ile azaltılabilir.

Seyrek: Ateş ve/veya ekzantem ortaya çıkabilir.

Gastrointestinal hastalıklar

Seyrek: Nadir durumlarda bulantı ve kusma

Kardiyak hastalıklar

Seyrek: Hipotansiyon, taşikardi

Bağışıklık sistemi hastalıkları

Seyrek: Aşırı duyarlılık reaksiyonları veya şok dahil anafilaktik reaksiyonlar

Eğer insan kanında veya plazmadan hazırlanan tıbbi ürünler uygulanmışsa patojenlerin transferinden dolayı meydana gelen enfeksiyöz hastalıklar tamamen hariç tutulamaz.
Bu ayrıca doğası henüz bilinmeyen patojenler ile de ilgilidir.