TENDURA 2 mg 20 tablet Endikasyonları

Adeka Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Tendura endikasyonları, Tendura tedavisi, Tendura ne işe yarar, Tendura neye yarar, Tendura ne için kullanılır, Tendura nedir, Tendura faydaları, Tendura ne ilacı, Tendura ne zaman kullanılır, Tendura kullananlar bilgilerini içerir.

Endikasyonlar

TENDURA, benign prostat hiperplazisinin (BPH) veya BPH’ ye eşlik eden klinik semptomlarının tedavisinde endikedir. TENDURA hipertansif veya normotansif olan BPHhastalarında kullanılabilir. TENDURA ile tedavi edilen BPH’lı normotansif hastalarda kanbasıncı değişiklikleri klinik olarak önemsiz iken, hem hipertansiyonu hem de BPH ‘ı olanhastalarda TENDURA monoterapisi her iki durumu da etkili olarak tedavi etmiştir.Hipertansiyon

TENDURA, hipertansiyon tedavisinde endike olup hastaların büyük çoğunluğunda kan basıncını kontrolde ilk ajan olarak kullanılabilir. Tek antihipertansif ilaç ile yeterliderecede kontrol altına alınamayan hastalarda TENDURA, tiazid diüretik, beta blokör,kalsiyum antagonisti veya anjiotensin dönüştürücü enzim inhibitörü gibi diğer bir ilaçile birlikte kullanılabilir.