SULIDIN PLUS likit jel 50 G Nedir

Embil Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Sulidin Plus nedir, Sulidin Plus ne için kullanılır, Sulidin Plus ne ilacı, Sulidin Plus neye yarar, Sulidin Plus ne işe yarar, Sulidin Plus neye iyi gelir, Sulidin Plus kullananlar, Sulidin Plus kullanımı, Sulidin Plus uygulama, Sulidin Plus etkileri, Sulidin Plus faydaları bilgilerini içerir.

2.SULIDIN PLUS nedir ve ne için kullanılır?

•    SULİDİN" PLUS, etkin madde olarak nimesulid ve lidokain içermekte olup, topikal (deriye sürülmek suretiyle uygulanan) kullanılan nonsteroidal antiinflamatuvar ilaçlarlar olarak adlandırılan ilaç grubuna dahildir.

  • Likit (sıvı) jel formunda bir ürün olan SULİDİN" PLUS her bir roll-on tüpte %1 nimesulid ve %5 lidokain içerir.
  • •    SULİDİN* PLUS, 30 ve 50 gram likit jel içeren polietilen roll-on tüpler (ucunda dönen top olan tüp) içinde kullanıma sunulmaktadır.

    •    SULİDİN1* PLUS, aşağıdaki hastalıkların tedavisinde etkilidir;

    Bel ağrısı (lumbago), eklem kireçlenmesi (osteoartrit), eklemi çevreleyen yumuşak dokunun iltihabı (periartrit), kas kiriş iltihabı (tendinit), kas, kiriş kılıfının iltihabı (tenosinovit), eklem çevresindeki keselerin iltihabı (bursit) ve spor yaralanmaları gibi burkulma ve ezilmenin eşlik ettiği yumuşak doku ve eklemlerin travmatik, dejeneratif ve romatizmal hastalıkları