SUDAFED EXPEKTORAN 150 ml şurup Dozu

GlaxoSmithKline Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Sudafed dozu, Sudafed dozaj, Sudafed doz aşımı, Sudafed uygulama, Sudafed kullanım şekli, Sudafed kullanımı, Sudafed kullanım süresi, Sudafed açmı tokmu, Sudafed nedir, Sudafed ne için kullanılır, Sudafed nasıl kullanılır, Sudafed faydaları, Sudafed etkileri, Sudafed günde kaç kez, Sudafed sabah mı akşam mı, Sudafed fazla alınırsa bilgilerini içerir.

(Hekim tarafından başka şekilde tavsiye edilmediği takdirde) 12 yaşından büyük çocuklar ve yetişkinlerde: Günde 3 kez 10ml (2 ölçek). 6-12 yaş: Günde 3 kez 5ml (1 ölçek). *2-5 yaş: Günde 3 kez 2.5ml (1/2 ölçek).

Doz Aşımı Sudafed Ekspektoran'da akut toksisitenin etkileri, irritabilite, aşırı huzursuzluk, titreme, konvülsiyonlar, palpitasyon, hipertansiyon, idrar zorluğu, gastrointestinal rahatsızlık, mide bulantısı ve kusmayı içine alabilir. Solunum destekleyici ve koruyucu ve konvülsiyonları kontrol edici önlemler alınmalıdır. Endike olduğu takdirde gastrik lavaj uygulanmalıdır. Mesane kateterizasyonu gerekebilir. İstenirse, psödoefedrin atılımının hızlandırılması için asit diürezi veya diyaliz yapılabilir.

Saklama Koşulları 25°C'nin altındaki oda sıcaklığında saklayınız. Işıktan koruyunuz. Buzdolabında saklanmamalıdır.