SENTI-SCINT radyofarmasötik hazırlama kiti 6 flakon Endikasyonları

Canderel Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Senti-Scint endikasyonları, Senti-Scint tedavisi, Senti-Scint ne işe yarar, Senti-Scint neye yarar, Senti-Scint ne için kullanılır, Senti-Scint nedir, Senti-Scint faydaları, Senti-Scint ne ilacı, Senti-Scint ne zaman kullanılır, Senti-Scint kullananlar bilgilerini içerir.

Endikasyonlar

Bu ürün sadece tanı amaçlı kullanılır.

SENTI-SCINT, ilaç olarak ruhsatlı bir radyonüklid jeneratörden sağılan "mTc-perteknetat çözeltisi (Avr. Farm.) ile işaretlendikten sonra aşağıdaki endikasyonlar için kullanılır:

1. İntravenöz uygulama:

Kemik iliği taraması: kemik iliği dağılımındaki bozuklukların görüntülenmesi, myelofıbrozis, hemolitik anemi veya myeloproliferatif bozukluklarda ortaya çıkan aktif kemik iliğinin uzun kemiklere doğru yayılmasının görüntülenmesi. Bu ürün kemik iliğinin hematopoetik aktivitesini incelemek için uygun değildir.

İnflamasyon taraması abdomen dışındaki bölgelerde uygulanır.

2. Subkütan uygulama:

Lenfatik tarama: Lenfatik sistemin bütünlüğünü göstermek ve venöz obstrüksiyonu, lenfatik obstrüksiyondan ayırt edebilmesi için uygulanır. Radyoterapide ışınlama portlarının tanımlanması için ve ekstemal ile endolenfatik radyasyon nedeni ile oluşan lenfatik sekellerin takibinde kullanılır.