REFRESH LIQUIGEL LUBRICANT 15 ml göz damlası Dozu

Allergan Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Refresh Liquigel Lubricant dozu, Refresh Liquigel Lubricant dozaj, Refresh Liquigel Lubricant doz aşımı, Refresh Liquigel Lubricant uygulama, Refresh Liquigel Lubricant kullanım şekli, Refresh Liquigel Lubricant kullanımı, Refresh Liquigel Lubricant kullanım süresi, Refresh Liquigel Lubricant açmı tokmu, Refresh Liquigel Lubricant nedir, Refresh Liquigel Lubricant ne için kullanılır, Refresh Liquigel Lubricant nasıl kullanılır, Refresh Liquigel Lubricant faydaları, Refresh Liquigel Lubricant etkileri, Refresh Liquigel Lubricant günde kaç kez, Refresh Liquigel Lubricant sabah mı akşam mı, Refresh Liquigel Lubricant fazla alınırsa bilgilerini içerir.

Uygulama şekli

Pozoloji/uyguhıma sıklığı ve süresi:

Doktor tarafından başka şekilde önerilmedikçe, etkilenen göze gerektikçe veya günde 4 kez 1 yada 2 damla uygulanır.

Uygulama şekli

Etkilenen gözün konjunktiva kesesine damlatılarak uygulanır. Şişe içerisindeki solüsyon, kontamine olabileceği için, ilaç göze damlatıhrken, damlalığın ucu herhangi bir yüzeye temasettirilmemelidir,

Sert gaz geçirgen ve yumuşak kontakt lens ile birlikte kullanılabilir. Şişe açıldıktan sonra 60 gün içinde kullanılmalıdır. Her kullanımdan sonra kapağı kapatılmalıdır.

Özel popülasyonlara ilişkin ek bilgiler:

Böbrek/Karaciğer yetmezliği

Topikal oftalmik kullanım ile ilgili olarak bu popülasyona ait bir bildirim bulunmamaktadır. Pediyatrik popülasyon:

Topikal oftalmik kullanım ile ilgili olarak bu popülasyona ait bir bildirim bulunmamaktadır. Gcriyatrik popülasyon:

Topikal oftalmik kullanım ile ilgili olarak bu popülasyona ait bir bildirim bulunmamaktadır.

Doz aşımı ve tedavisi

Oküler uygulama ile ilgili olarak bir doz aşımı bildirilmemiştir. Doz aşımı söz konusu olursa, semptomatik ve destekleyici tedavi uygulanmalıdır.