POLIFLEKS %5 MANNITOL UROLOJIK irigasyon çözeltisi 3000 ml setsiz Uyarılar

Aroma Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Polifleks Mannitol uyarılar, Polifleks Mannitol zararları, Polifleks Mannitol önlemler, Polifleks Mannitol riskler, Polifleks Mannitol yan etkisi, Polifleks Mannitol alerji, Polifleks Mannitol alkol, Polifleks Mannitol hamileler, Polifleks Mannitol emzirme, Polifleks Mannitol araç kullanımı, Polifleks Mannitol fazla alınırsa bilgilerini içerir.

Uyarılar

Parenteral enjeksiyon şeklinde kullanılmamalıdır.

Çözelti berrak değilse, partikül içeriyorsa ya da ambalajın bütünlüğü bozulmuşsa kullanılmamalıdır. Çözeltide bakteri çoğalmasını ve pirojen oluşumunu önlemek için, torba açıldıktan sonra en kısa zamanda kullanılmalıdır. Çözeltide koruyucu maddeler bulunmadığından torbada kalan çözelti tekrar kullanılmamalıdır.

Transüretral prostatektomi sırasında büyük miktarlarda kullanılan irigasyon sıvılarının sistemik dolaşıma geçebildiği gösterildiğinden dikkatle kullanılmalıdır.

Araç ve makine kullanımı üzerindeki etkiler

İnfüzyon yoluyla uygulanan çözeltilerin kullanımı sırasında araç kullanımı pratik yönden mümkün değildir. Kullanıldıktan sonra araç ve makine kullanma üzerinde bilinen bir etkisi yoktur.