POLIFLEKS %5 MANNITOL UROLOJIK irigasyon çözeltisi 3000 ml setsiz Dozu

Aroma Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Polifleks Mannitol dozu, Polifleks Mannitol dozaj, Polifleks Mannitol doz aşımı, Polifleks Mannitol uygulama, Polifleks Mannitol kullanım şekli, Polifleks Mannitol kullanımı, Polifleks Mannitol kullanım süresi, Polifleks Mannitol açmı tokmu, Polifleks Mannitol nedir, Polifleks Mannitol ne için kullanılır, Polifleks Mannitol nasıl kullanılır, Polifleks Mannitol faydaları, Polifleks Mannitol etkileri, Polifleks Mannitol günde kaç kez, Polifleks Mannitol sabah mı akşam mı, Polifleks Mannitol fazla alınırsa bilgilerini içerir.

Uygulama şekli

Pozoloji / Uygulama sıklığı ve süresi:

Uygulanacak doz ve uygulama sıklığı her hasta için hekimi tarafından irigasyon uygulanacak alanın büyüklüğüne ve yapılacak girişime göre belirlenmelidir.

İrigasyon sırasında aseptik teknik kurallarına uyulmalıdır. Bakteri kontaminasyonu riskini önlemek için torba açıldıktan sonra en kısa zamanda kullanılmalı, kullanılmayıp torbada kalan bölümü atılmalıdır.

Uygulama şekli:

Ürolojik irigasyonlarda üretral katetere bağlı bir uygulama seti aracılığıyla kullanılır. Uygulamayla ilgili aynntılar için aynca bölüm 6.6’ya bakınız.

Özel popülasyonlara ilişkin ek bilgiler:

Böbrek / Karaciğer yetmezliği:

Bu popülasyona özel gerçekleştirilen bir çalışma bulunmadığından, bu hasta grubu için özel bir dozaj önerisi bulunmamaktadır.

Pediyatrik popülasyon:

Bu popülasyona özel gerçekleştirilen bir çalışma bulunmadığından, bu hasta grubu için özel bir dozaj önerisi bulunmamaktadır.

Geriyatrik popülasyon:

Doz aşımı ve tedavisi

POLİFLEKS %5 MANNİTOL ÜROLOJİK İRRİGASYON ÇÖZELTİSİ uygulaması sırasında yan etkiler, sıvı ya da elektrolit yüklenmesi belirtileri ortaya çıkarsa, irigasyon kesilmeli ve hasta yakından takip edilerek gerekiyorsa uygun tedaviye başlanmalıdır.