PIOCOMB 15/1000 mg 30 film kaplı tablet { Neutec Inhaler } Nedir

Neutec Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Piocomb nedir, Piocomb ne için kullanılır, Piocomb ne ilacı, Piocomb neye yarar, Piocomb ne işe yarar, Piocomb neye iyi gelir, Piocomb kullananlar, Piocomb kullanımı, Piocomb uygulama, Piocomb etkileri, Piocomb faydaları bilgilerini içerir.

2.PIOCOMB nedir ve ne için kullanılır?

PİOCOMB, pioglitazon ve metformin içerir.

PİOCOMB 30 ve 90 film tablet içeren Alü/Alü blister ambalajda sunulmaktadır. Beyaz renkli, oblong, bikonveks film kaplı tabletler olarak sunulmaktadır.

PİOCOMB şeker hastalığının tedavisinde kullanılan bir ilaç olup insüline bağımlı olmayan şeker hastalığının (tip 2 diabetes mellitus) tedavisinde kullanılır. Tip 2 diabetes mellitus yetişkinlikte özellikle çok kilo alınması ve vücudun yeterli derecede insülin (kan şekerini kontrol eden hormon) üretememesi veya etkili bir şekilde insülini kullanamaması sonucu oluşmaktadır.

PİOCOMB, Tip 2 şeker hastalığı (diyabet) tedavisinde yalnızca diğer ağızdan verilen şeker hastalığı ilaçlan ile kontrol altına alınamayan hastalarda tek başına veya diğer ağızdan verilen şeker hastalığı ilaçlan ile birlikte kullanılır.

PİOCOMB tip 2 şeker hastalığı (diyabet) bulunan hastalarda vücudun kendi ürettiği insülini daha iyi kullanmasını sağlayarak, kandaki şeker seviyesini kontrol etmeye yardımcı olur. Doktorunuz PİOCOMB tedavisinin yeterliliğini kullanmaya başlamanızdan 3-6 ay sonra kontrol edecektir.