ONCO-TICE 2 ml 1 ampül {Schering-plough} Etkileşimi

Schering Plough Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Onco-Tice etkileşimi, Onco-Tice etken madde, Onco-Tice yardımcı maddeler, Onco-Tice alkol, Onco-Tice etkileşim, Onco-Tice kullananlar, Onco-Tice dozu, Onco-Tice kullanımı bilgisini içerir.

Diğer tıbbi ürünler ile etkileşimler

ONCO TİCE birçok antibiyotiğe ve özellikle de streptomisin, paraamino sabsilik asit (PAS), izoniazid (INH), rifampisin ve etambutol gibi rutin olarak kullanılan anti tüberküloz ilaçlarına karşı duyarlıdır. Bu nedenle ONCO TICE’ın antitümör etkinliği antibiyotiklerle yapılan eşzamanlı tedaviden etkilenebilir. Antibiyotik tedavisi gören hastada intravezikal instilasyonun tedavi sonuna dek ertelenmesi önerilir (bkz. “Kontrendikasy onlar”).

İmmunosüpresanlar ve/veya kemik iliği baskılayıcı ürünler ve/veya radyasyon, bağışıklık yanıtını ve dolayısıyla antitümör etkinliği olumsuz etkileyebilir ve bu nedenle ONCO TİCE ile birlikte kullanılmamalıdır.

Özel popülasyonlara ilişkin ek bilgiler:
Hiçbir resmi etkileşim çalışması yapılmamıştır. Erişkinler için yukarıda anlatılan etkileşimler ve bunlann kontrendikasyonlan (bkz bölüm 4.3); pediyatrik hastalarda, karaciğer ve/veya safra yolu hastalıkları ve/veya böbrek yetersizliği olan hastalarda ve ileri yaştaki hastalarda göz önünde bulundurulmalıdır.