NEULASTIM 6 mg/0.6 ml S.C. enjeksiyon için kullanıma hazır 1 şırınga { Roche } Dozu

Roche Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Neulastim dozu, Neulastim dozaj, Neulastim doz aşımı, Neulastim uygulama, Neulastim kullanım şekli, Neulastim kullanımı, Neulastim kullanım süresi, Neulastim açmı tokmu, Neulastim nedir, Neulastim ne için kullanılır, Neulastim nasıl kullanılır, Neulastim faydaları, Neulastim etkileri, Neulastim günde kaç kez, Neulastim sabah mı akşam mı, Neulastim fazla alınırsa bilgilerini içerir.

Uygulama şekli

Pozoloji/ uygulama sıklığı ve süresi:

NEULASTIM tedavisi yalnızca onkoloji ve/veya hematoloji alanında deneyimli hekimlerle işbirliği içerisinde verilmelidir.

Yetişkinler (>18 yaş): Her kemoterapi kürü için, sitotoksik kemoterapiyi takiben yaklaşık 24 saat sonrasında deri altı enjeksiyon olarak uygulanan bir adet 6 mg NEULASTIM dozu (Tek bir enjeksiyona hazır şırınga) önerilmektedir.

Uygulama şekli:

Subkutan enjeksiyon yoluyla uygulanır.

Özel popülasyonlara ilişkin ek bilgiler:

Böbrek/Karaciğer yetmezliği:

Böbrek hastalığının son evresi dahil, böbrek yetmezliği olan hastalarda doz değişikliği tavsiye edilmemektedir (Bkz. bölüm 5.2).

Pediyatrik popülasyon:

NEULASTIM’in çocuklar ve 18 yaş altındaki adölesanlarda kullanımını önermek için yeterli veri mevcut değildir.

Geriyatrik popülasyon:

Bölüm 5.2’ye bakınız (Farmakokinetik Özellikler/Hastalardaki karakteristik özellikler).

Doz aşımı ve tedavisi

Sınırlı sayıda sağlıklı gönüllüye ve küçük hücreli dışı akciğer kanseri hastalarına 300 mikrogram/kg’lik tek dozlar, ciddi advers etkiler görülmeden verilmiştir. Advers olaylar, daha düşük dozda pegfilgrastim alan hasta veya sağlıklı gönüllülerde görülenlere benzer düzeyde seyretmiştir.