NAPRO-PAC tedavi paketi 28+56 Kullanımı

Abdi İbrahim Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

3.NAPRO-PAC nasıl kullanılır ?

Uygun kullanım ve doz/uygulama sıklığı için talimatlar

Hekim tarafından aksi belirtilmedikçe aşağıdaki bilgiler göz önüne alınır. Belirtilen kurallara uyulmadığı takdirde istenen etki görülmeyebilir.

Yetişkinlerde, peptik ülser şikayetleri olan romatoid artrit, osteoartrit, ve ankilozan spondilit’te analjezik ve antiinflamatuvar etkinlik için;

Lansoprazol kapsül ve naproksen tabletlerden bir tanesi sabah kahvaltısından önce bir bardak suyla alınır. İkinci naproksen tablet akşam yine bir bardak suyla yutulur.

Romatoid artrit, osteoartrit, ve ankilozan spondilifin başlangıç tedavisindeki naproksen dozlan için hekiminize danışınız.

Uygulama yolu ve metodu

Ağızdan alınır.

NAPRO-PAC içeriğindeki tablet ve kapsüller çiğnenmemeli veya kınlmamalıdır.

Çocuklarda kullanımı

Yaşlılarda kullanımı

Yaşlılarda kullanımı

Tedavi Paketi içersindeki etken maddelerin 65 yaş ve üzeri hastalarda görülen yan etki ve laboratuvar anormalliklerinin sıklık oranlan ile güvenilirlik profili 65 yaşından daha genç hastalarda görülene benzer bulunmuştur.

Yaşlılarda ilacın vücuttan uzaklaştın İması azalabileceğinden dozda dikkatli olunmalı, etkili en düşük doz kullanılmalıdır.

Özel kullanım durumları

Böbrek/Karaciğer Yetmezliği:

Böbrek fonksiyon testlerinizde sonuçlanmz uygun değilse NAPRO-PAC’i kullanmayınız. Karaciğer fonksiyonlarınızda bozukluklar varsa NAPRO-PAC’i kullanırken dikkatli olunuz.

Eğer NAPRO-PAC’in etkisinin çok güçlü veya zayıf olduğuna dair bir izleniminiz var ise doktorunuz veya eczacınız ile konuşunuz.

Kullanmanız gerekenden daha fazla NAPRO-PAC kullanırsanız

Aşın doz alımına bağlı bazı belirtiler şunlar olabilir, bulantı, kusma, mide ağnsı ya da rahatsızlık hissi, şiddetli baş dönmesi ya da uyuşukluk, bilinç bulanıklığı, zayıf soluma, normalden daha az idrara çıkma olabilir ya da hiçbiri görülmeyebilir.

Kullanmanız gerekenden daha fazla NAPRO-PAC kullanırsanız

NAPRO-PAC ’den kullanmanız gerekenden fazla kullanmışsanız bir doktor veya eczacı ile konuşunuz.

NAPRO-PAC'i kullanmayı unuttuysanız

Unutulan dozları dengelemek için çift doz almayınız.

NAPRO-PAC ile tedavi sonlandırıldığında oluşabilecek etkiler

Herhangi bir etki oluşmaz.