MACMIROR COMPLEX 500 6 adet vaginal ovül Gebelik

Bio-gen Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Macmiror gebelik kategorisi B'dir. Macmiror hamilelik kategorisi, Macmiror gebelik kategorisi, Macmiror emzirme, Macmiror anne sütüne geçer mi, Macmiror laktasyon, Macmiror hamilelerde kullanımı, Macmiror ve bebek, Macmiror kullanımı bilgilerini içerir.

Gebelik ve laktasyon

Genel Tavsiye:

Gebelik Kategorisi: B

Çocuk doğurma potansiyeli bulunan kadınlar/Doğum kontrolü (Kontrasepsiyon)

Çocuk doğurma potansiyeli bulunan kadınlarda kullanımına ilişkin özel bir veri mevcut değildir.

Gebelik Dönem:

Ürün lokal olarak kullanılmaktadır ve sistemik absorbsiyona geçişi ihmal edilebilir düzeydedir. Ancak MACMIROR COMPLEX vajinal övül için, gebeliklerde maruz kalmayailişkin klinik veri mevcut değildir.

Hayvanlar üzerinde yapılan çalışmalar, gebelik / embriyonal / fetal gelişim / doğum ya da doğum sonrası gelişim ile ilgili olarak doğrudan ya da dolaylı zararlı etkiler olduğunugöstermemektedir, (bkz. kısım 5.3). Yine de, hamilelik durumunda ürün ancak çok gerekli iseve bir hekim gözetimi altında kullanılmalıdır.

Laktasyon Dönemi:

Ürün lokal olarak kullanılmaktadır ve sistemik absorbsiyona geçişi ihmal edilebilir düzeydedir. Ancak MACMIROR COMPLEX vajinal övül metabolitlerinin anne sütünegeçip geçmediği bilinmemektedir. Laktasyon döneminde ürün ancak çok gerekli ise veemzirmenin bebek üzerindeki faydaları ve tedavinin hasta üzerindeki faydaları dikkatealınarak uygulanmalıdır.

Üreme Yeteneği/ Fertilite:

Üreme yeteneği üzerine bilinen bir etkisi yoktur.