KLOVIREKS-L 250 mg 1 flakon Endikasyonları

Mustafa Nevzat Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Klovireks endikasyonları, Klovireks tedavisi, Klovireks ne işe yarar, Klovireks neye yarar, Klovireks ne için kullanılır, Klovireks nedir, Klovireks faydaları, Klovireks ne ilacı, Klovireks ne zaman kullanılır, Klovireks kullananlar bilgilerini içerir.

Endikasyonlar

Bağışıklık sistemi baskılanmış hastalarda Herpes simplex enfeksiyonları: KLOVIREKS-L bağışıklık sistemi bozulmuş kişilerde ve bağışıklık sistemi baskılanmış hastalarda ilk vetekrarlayan deri ve mukozal Herpes simplex (HSV1 ve HSV2) tedavisinde endikedir.

Genital herpes ile ilk enfeksiyonda: KLOVIREKS-L bağışıklık sistemi sağlam hastalarda şiddetli ilk genital herpes epizodu tedavisinde endikedir.

Herpes simplex ensefaliti: KLOVIREKS-L Herpes simplex ensefaliti tedavisinde endikedir. Neonatal Herpes simplex virüs enfeksiyonu: KLOVIREKS-L neonatal herpes enfeksiyonlarınıntedavisinde endikedir.

Bağışıklık sistemi baskılanmış hastalarda Varicella zoster enfeksiyonları: KLOVIREKS-L bağışıklık sistemi bozulmuş kişilerde ve bağışıklığı baskılanmış hastalarda Herpes zoster(zona) enfeksiyonlarının tedavisinde endikedir.