KLOREMIN oral sprey 30 ml Nedir

Pharmactive Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Kloremin nedir, Kloremin ne için kullanılır, Kloremin ne ilacı, Kloremin neye yarar, Kloremin ne işe yarar, Kloremin neye iyi gelir, Kloremin kullananlar, Kloremin kullanımı, Kloremin uygulama, Kloremin etkileri, Kloremin faydaları bilgilerini içerir.

2.KLOREMIN nedir ve ne için kullanılır?

• KLOREMİN nane tadında ve kokusunda, berrak ve renksiz bir çözeltidir. Ağız içine uygulama için özel başlıklı 30 ml'lik beyaz plastik şişede kullanıma sunulmuştur. Her bir kutuda 1 adet şişe bulunmaktadır.

• KLOREMİN, antimikrobiyal (mikroplan öldüren veya çoğalmasını duruduran) etkide bir madde olan klorheksidin glukonat ile non-steroidal antiinflamatuar ilaçlar olarak isimlendirilen gruba ait, ağrı ve inflamasyonun (iltihap) tedavisinde kulandan, ayrıca yüzeyel olarak uygulandığında lokal anestezik (uygulandığı bölgede hissizleşmeyi sağlayan) etki gösteren benzidamin HC1 İçermektedir.

• KLOREMİN ağız ve boğazda iltihap oluşturan mikrobik hastalıkların önlenmesinde, yutma fonksiyonunun rahatlamasında ve diş eti rahatsızlıklarında belirtilerin giderilmesinde kullanılır. Diş hekimliğinde işlemlerden önce koruma amaçlı kullanılabilir.