KLINDAVER 600 mg 1 ampül Endikasyonları

Osel Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Klindaver endikasyonları, Klindaver tedavisi, Klindaver ne işe yarar, Klindaver neye yarar, Klindaver ne için kullanılır, Klindaver nedir, Klindaver faydaları, Klindaver ne ilacı, Klindaver ne zaman kullanılır, Klindaver kullananlar bilgilerini içerir.

Duyarlı anaerob bakterilerin neden olduğu enfeksiyonların tedavisinde kullanılır. Ayrıca Klindaver streptokokların pnömokokların ve stafilikokların duyarlı türlerine bağlı ağır enfeksiyonların tedavisinde kullanılır. Penisilin allerjisi olanlarda ya da penisilin kullanımının uygun olmadığı hastalarda uygulanabilir. Streptokoklar: Üst ve alt solunum yolları enfeksiyonları, deri ve yumuşak deri enfeksiyonları, septisemiler. Stafilokoklar: Üst ve alt solunum yolu, deri ve yumuşak doku enfeksiyonları septisemiler, akut hematojen osteomiyelit. Pnömokoklar: Üst ve alt solunum yolu enfeksiyonları. Anaerob bakteriler: Solunum yolu enfeksiyonları, deri ve yumuşak doku enfeksiyonları. Septisemiler. Peritonit ve karın içi apseleri gibi intra-abdominal enfeksiyonlar
. Kadınların pelvis ve genital sistem enfeksiyonları. Klindaver duyarlı mikroorganizmaların neden olduğu diş enfeksiyonlarının destek tedavisinde endikedir. Enfeksiyon nedeni mikroorganzmayı ve onun klinamisin duyarlılığını belirtmek için bakteriyolojik çlışmalar yapılmalıdır.