H-VAC pediatrik 0.5 ml IM enjeksiyon için süspansiyon içeren ampül Etkileşimi

Keymen Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

H-Vac Pediatrik etkileşimi, H-Vac Pediatrik etken madde, H-Vac Pediatrik yardımcı maddeler, H-Vac Pediatrik alkol, H-Vac Pediatrik etkileşim, H-Vac Pediatrik kullananlar, H-Vac Pediatrik dozu, H-Vac Pediatrik kullanımı bilgisini içerir.

Diğer tıbbi ürünler ile etkileşimler

Hepatit B immünglobulin ile birlikte kullanımı: Hepatit B yüzey antijenine karşı pasif kazanılmış antikor içeren hepatit B immünglobulinin (HBIg), H-VAC PEDİYATRİK tarafından stimüle edilen aktif immün cevabı etkilemediği görülmüştür. Yenidoğanlarda yapılan klinik çalışmalarda, rekombinant aşı ile eşzamanlı verilen hepatit B immünglobulin (HBIg)’nin sonuçlarına göre H-VAC PEDİYATRİK tarafından stimüle edilen aktif cevabı hepatit B yüzey antijenine karşı pasif kazanılmış antikor içeren hepatit B immünoglobulinin (HBIg) etkilemediğini göstermiştir.

Hemofilus influenza tip b konjuge aşısı ile birlikte kullanımı: H-VAC PEDİYATRİK’in Hemofilus influenza tip b konjüge aşısı ile eş zamanlı verilmesinin farklı enjeksiyon bölgelerine uygulama yapıldığı sürece bir sakıncası yoktur. Bu iki aşı aynı enjektörde karıştırılmamalıdır.

Diğer aşılar ile birlikte kullanımı: H-VAC PEDİYATRİK eş zamanlı olarak, farklı enjeksiyon bölgelerine uygulanmak şartıyla difteri-tetanoz-boğmaca, difteri-tetanoz, tetanoz, verem, polio aşısı (OPV ve IPV ) ve sarı humma aşısıyla uygulanabilir.

İmmünosüpresif ajanlarla kullanımı: İmmünosüpresif tedavisi gören kişiler, antikor seviyelerinin yeterli seviyelere ulaşabilmesi için daha yüksek dozda H-VAC PEDİYATRİK’e ihtiyaç duyabilirler.

Diğer ilaçlarla birlikte kullanımı: Kemoterapi ilaçları, kortikosteroidler (prednizon, deksametazon), immün sistemi zayıflatıcı ilaçlar (siklosporin, efalizumab, takrolimus, mikofenolat) hepatit B aşısı ile etkileşebilir.