GYNO-TROSYD % 6.5 4.6 gr vaginal merhem Zararları

Pfizer Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Gyno-Trosyd zararları, Gyno-Trosyd önlemler, Gyno-Trosyd riskler, Gyno-Trosyd uyarılar, Gyno-Trosyd yan etkisi, Gyno-Trosyd istenmeyen etkiler, Gyno-Trosyd cinsel, Gyno-Trosyd etkileri, Gyno-Trosyd tedavi dozu, Gyno-Trosyd aç mı tok mu, Gyno-Trosyd hamilelik, Gyno-Trosyd emzirme, Gyno-Trosyd alkol, Gyno-Trosyd kullanımı bilgilerini içerir.

İstenmeyen etkiler

GYNO-TROSYD lokal uygulamada çok iyi tolere edilir ve hiçbir sistemik yan etki gözlenmemiştir. Bazı hastalarca tedavi sırasında hafif ve geçici lokal irritasyon semptomları bildirilmiştir.

Çok yaygın (> 1/10); yaygın (> 1/100 ila <1/10); yaygın olmayan ( > 1/1.000 ila <1/100); seyrek (> 1/10.000 ila <1/1.000); çok seyrek (<1/10.000); bilinmiyor: eldeki verilerden hareketle tahmin edilemiyor.

GYNO-TROSYD için istenmeyen etkilerin görülme sıklığı tanımlanmamıştır.
Bağışıklık sistemi bozuklukları:

Bilinmiyor: Allerjik reaksiyon (periferik ödem, periorbital ödem ve ürtiker dahil olmak üzere), anafilaktik reaksiyon.

Sinir sistemi bozuklukları:

Bilinmiyor: Parestezi

Gastrointestinal bozukluklar:

Bilinmiyor: Abdominal ağrı

Deri ve deri altı doku bozuklukları:

Bilinmiyor: Döküntü

Ürogenital bozukluklar:

Bilinmiyor: Genital ödem, genital kaşıntı, vajinal kanama, vajinal kuruluk, vajinal rahatsızlıklar (vajinal ağrı / acıma, vajinada şişme, vajinal kızarıklık, vajinal irritasyon, vajinal akıntı, vajinal yanma ve vajinal kaşıntı), vajinit, vulva rahatsızlıkları (vulvada irritasyon, ödem, ağrı, yanma ve vulvit).

Genel bozukluklar ve uygulama bölgesine ilişkin bozukluklar: